godzina 2:15 data 28.06.2017
zmień kolor

Newsy

Menu

Sałatki
Sałaty zielone z botwiną, pieczonymi pomidorkami, wędzonym szczupakiem i grzankami maślanymi z cytrynowym winegretem
29 zł

Ze szparagami, awokado, jajkiem w koszulce z wolnego wybiegu i serem kozim z klasycznym winegretem /w/
28 zł

Ze szparagami, pieczonymi ziemniaczkami, grillowaną dymką, młodym szpinakiem. liśćmi botwiny i pesto z liści rzodkiewki i ziaren słonecznika /w/
27 zł

Przekąski
Hummus - klasyczny, z burakiem, z awokado z ciepłą tortillą /w/
17 zł

Baba ghanoush z ciepłą tortillą /w/
17 zł

Kremowy kozi serek, konfitura z czerwonej cebuli, oliwki, grzanki /w/
17 zł

Tatar z byka, masło od Kniazia, jajko z wolnego wybiegu, pieczywo
22 zł

Zupy
Krupnik z młodymi warzywami, ziemniakami i koperkiem /w/
15 zł

Kremowa klasyczna zupa szparagowa z posypką dukkah /w/
16 zł

Birmańska zupa rybna z noodlami i jajkiem z wolnego wybiegu
18 zł

Makarony
Ze szparagami, groszkiem zielonym, młodym szpinakiem i kremowym sosem /w/
28 zł

Z kurczakiem, szparagami, dymką, młodym szpinakiem i sosem maślanym
29 zł

Ze świeżym łososiem, szparagami, groszkiem, cytryną z serkiem kremowym i koperkiem
30 zł

Penne lub spaghetti aglio e olio lub pomodoro /w/
20 zł

Penne lub spaghetti pesto /w/
24 zł

Dania główne
Młode pieczone warzywa z kaszą gryczaną z prażoną dymką i dipem jogurtowym /w/
28 zł

Stek z dojrzewającej wołowiny ze szparagami i sosem holenderskim
56 zł

Polędwiczka z dorsza podawana na młodym szpinaku z ziemniakami, szparagami i maślanym sosem cytrynowym
36 zł

Talerz ze szparagami, młodymi ziemniakami, jajkiem sadzonym, rzodkiewką i sosem berneńskim /w/
30 zł

Desery
Ciasto domowe
12 zł

Ogródek letni

 

Filozofia kuchni

Rezerwacje

tel. (22) 656-62-81