godzina 22:31 data 26.07.2017
zmień kolor

Newsy

Menu

Sałatki
Z fasolką szparagową, groszkiem cukrowym, awokado, jajkiem z wolnego wybiegu w koszulce i serem kozim z chrupiącymi sałatami i winegretem /w/
28 zł

Z krewetkami, kaszą bulgur, pomidorami, fasolką szparagową, oliwkami i sosem cytrynowym
32 zł

Przekąski
Hummus z ciepłą tortillą /w/
17 zł

Marynowane oliwki + pieczywo + zestaw sosów i smarowideł /w/
17 zł

Kremowy kozi serek, konfitura z czerwonej cebuli, oliwki, grzanki /w/
17 zł

Zupy
Krem z pieczonych pomidorów i czosnku ze świeżym pesto bazyliowym /w/
15 zł

Zupa z młodym szpinakiem, cukinią, dymką, pomidorami i młodymi ziemniakami /w/
15 zł

Makarony
Penne lub spaghetti pesto /w/
24 zł

Penne lub spaghetti aglio e olio lub pomodoro /w/
20 zł

3 groszki (groszek zielony, fasolka szparagowa, groszek cukrowy) z kozim serem /w/
28 zł

Z krewetkami, fasolką szparagową i miętą w cytrynowym sosie maślanym
30 zł

Z kurczakiem, dymką, fasolką szparagową i młodym szpinakiem z sosem z białego wina
29 zł

Dania główne
Risotto z młodymi burakami, groszkiem zielonym, dymką i serem pecorino romano /w/
29 zł

Kotleciki z indyka, cukini i mięty podane z fasolką szparagową, kolendrą, chilli i sosem sezamowym
32 zł

Okoń podawany na szpinaku z młodymi ziemniakami, fasolka szparagową i maślanym sosem cytrynowym
38 zł

Desery
Ciasto domowe
12 zł

Ogródek letni

 

Filozofia kuchni

Rezerwacje

tel. (22) 656-62-81